Gezonde recepten om zelf te maken!

Inwoners uit de Blue Zones weten gezond en lekker op een geweldige manier te combineren. 95% van de dagelijkse voedingsinname bestaat uit pure en verse ingrediënten uit de natuur. Denk hierbij aan verse groenten, fruit, granen en bonen. Deze producten komen rechtstreeks van het land en zorgen samen voor een heerlijke maaltijd.

Jouis heeft voor jou de lekkerste gerechten op een rijtje gezet, geïnspireerd door de vijf Blue Zones. Wat zet jij vanavond op tafel?

SARDIJNSE BONENPASTA

IKARISCHE TABOULEH SALADE

PANCHITA’S GALLO PINTO

GEKRUIDE KIKKERERWTEN MET ZOETE AARDAPPEL EN BRUINE RIJST

AARDAPPELSALADE

IKARISCHE STEVIGE GROENTENSTOOF

LINZENCAPONATA IN WARME PITA’S

MINESTRONE UIT SARDINIË

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je hoeft je niet opnieuw in te schrijven als je dit al eens gedaan hebt.
Je wordt dan automatisch al voorzien van nieuws en updates.